top of page

Beachradio by AllSportsRadio

Online Radio & Podcast een unieke mogelijkheid voor BeachSports.  

 

In 2020 maken we iedere maand in samenwerking met AllSports Radio een online beachsport radio programma met alle ins- en outs binnen de beachsport wereld. Een kans voor commerciele partners, bonden, sporters en locaties om zichzelf te profileren en hun beachimage te laten horen. 

Lijkt het ook leuk om bij een van de uitzendingen te gast te zijn of wil jij een of meerdere van deze programma's adopteren? 

Neem dan contact op met AllSports radio of mail ons op info@beachsportnederland.nl

Bekijk hier de mogelijkheden voor een partnership. 

beachsoccer-logo.png

Voorzitter BeachSoccer Bond Nederland

Maikel Schats

7 augustus 2020

Beachsoccer is de grootste beachsport ter wereld aldus Maikel Schats. Met zijn passie en vastberadenheid zet hij BeachSoccer al decenia lang op de Nederlandse kaart en zien we steeds meer postieve groei en samenwerkingen. 

THBeachStadium.jpg

Marketing & Operationeel manager BeachStadium Den Haag

Daan van Beurden

7 augustus 2020

Het BeachSport Stadion in Den Haag is het paradepaardje op Beachsport gebied in Nederland. Een vooralsnog semi permanent stadion met wereldwijde groeiambities. Uniek in zijn soort.  

Accommodatieaanleg.jpg

BeachSport promotor

Arnoud Wildschut

7 augustus 2020

Het aanleggen van een beachsport accomodatie is niet zo eenvoudig als het lijkt. De basis van de locatie is het zand, maar daarvan is iedere korrel verschillend en moet je rekening houden met de samenstelling. Dat geldt ook voor het hekwerk, drainage en als er voor verlichting wordt gekozen, de verlichting. Vanaf 30.55 sec.

dirkboehle.jpg

Speler Eredivisie Beachvolleybal

Dirk Boehlé

3 juli 2020

Het was vroeg op 1 juli, maar het weerhield Dirk Boehlé er niet van om de eerste titel van de Beachvolleybal eredivisie binnen te slepen. 

eredivisie.jpg

COO Sportworx - Eredivisie Beachvolleybal

Wilco Nijland

3 juli 2020

Direct nadat de versoepelingen rondom het Coronavirus ruimte gaven om weer te mogen beachen klonk op 1 juli om 5.24 uur (zonsopgang) het eerste fluitsignaal en kreeg de eredivisie beachvolleyball weer een vervolg. 

kingofthecourtseo.jpg

COO Sportworx - King of the Court

Wilco Nijland

3 juli 2020

Naast alle prachtige beachevents welke er in Nederland zijn organiseert Wilco ook het nieuwste beachspektal, King of the Court. Een prachtig project met dit jaar het spektakelstuk in september op het Jaarbeursplein in Utrecht. 

IMG_2677.JPG

BeachSport ambassadeur

Arnoud Wildschut

5 juni 2020

De laatste ontwikkelingen, nieuwe sporten, nieuwe producten. Wat brengt ons deze corona zomer? Een nieuwe zandzeef, een zanvlakker, de introductie van AirBadminton, KanJam, Spikeball en de mobiele stoeprand. 

IMG_0455.JPG

Importeur KanJam & Spikeball

Bas ten Hove

5 juni 2020

KanJam en Spikeball. Twee trendsporten die je perfect op het strand kunt spelen en die naar Europa komen overwaaien. Bas geeft deze sociale games een flinke bries in de rug en zorgt voor de distributie in Europa. Het succesverhaal van Bas.  

Westbeach-Monster.jpg

Eigenaar Westbeach

Paul Verhoeven

5 juni 2020

Beachsport paviljoen Westbeach uit Monster bestaat al 10 jaar en wil graag het 10e strandpaviljoen van het Westland worden, maar de gemeente is niet welwillend tegenover deze sportieve locatie. Wat is er aan de hand? Hoor het verhaal van Paul Verhoeven.

abt-logo-rainbow-web.png

UK kampioen beachtennis 2019

Martine van Woudenberg

5 juni 2020

Martine heeft een passie voor Beachtennis en is sinds een jaar of 5 met dit virus besmet. Inmiddels woont ze in United Kingdom en heeft ze daar in 2019 kampioen beachtennis geworden. Daarnaast is ze daar met anderen www.adrenalinebeachtennis.co.uk/ gestart om iedereen enthousiast te maken over beachtennis. 

bottom of page