top of page

Zandvlakker - Keeroo 120A powered by beachsport nederland

Neem jij de beachsport en de consumenten die bij je sporten serieus? Wil jij de best mogelijke beachsport velden leveren? Besteed dan aandacht aan het zand!  Net zoals ieder sportveld heeft ook een zandveld voldoende aandacht nodig. De Keeroo 120A heeft zijn waarde al meermalen bewezen en wordt door meerdere professionals op verschillende locaties gebruikt.

Keeroo 120A

 

Gewoon… de beste

 

Als  een  beachevenementen organisator en een beachsport promotor waren wij verrast door het design, de kwaliteit en voornamelijk het resultaat van de Keeroo 120A. Op dit moment gebruiken we de Keeroo 120A voor alle soorten beachsport en evenementen. Wij adviseren de machine aan indoor beachclubs, evenementen en permanente locaties.

 

It’s a must have - als je zand serieus neemt

Wat is de Keeroo 120a

De Keeroo 120A is een op mankracht voort te trekken machine welke helpt om je speelveld in een perfecte conditie te brengen en te houden. Je verspreidt het zand met de Keeroo 120A totdat je tevreden bent. Door de grote wielen is het eenvoudig om door (zacht) zand te rollen. De kleine wielen zijn bedoeld om de juiste hoogte in te stellen en maken uiteindelijk het verschil.

Gebruik de keeroo 120a voor

Gebruik de Keeroo 120A voor:

  • Het maken van professionele velden zonder gaten en heuvels.

  • Het volledig vlak maken van je beachvelden.

  • Het volledig vlak maken van het zand rondom je velden.

Wat doet de keeroo 120a

  • Verplaatst het zand naar de plaats waar het nodig is.

  • Maakt het zand tot in detail vlak.

  • Maakt gelukkige klanten en sporters.

Hoe gebruik je de Keeroo 120A

  • Breng het zand vanuit de gehele beachbak grof naar de diepere kuilen en sleep de bergen zand weg met alleen de grote wielen aan de Keeroo 120A bevestigd. Dit kan de eerste keer een grote klus zijn, maar helpt daarna veel om de velden in goede conditie te houden.

  • Zodra het grove werk gedaan is worden de kleine wielen aan de Keeroo 120A bevestigd. Door de wielen eerst onder zandniveau in te stellen blijf je zand verslepen. Als het veld bijna vlak is plaats je de wielen op zandniveau en maak je door het lopen van een standaard structuur het veld perfect glad.

  • Behandel het veld dagelijks of na intensief veldgebruik.

  • De Keeroo 120A is een makkelijk te bedienen machine en veel sneller dan regulier harken of vlakken.   

Investering:

€ 625,00 exclusief 21% btw 

Verzendkosten indicatie: € 65,00. De Keeroo wordt per pallet verzonden. (NEDERLAND)

Ophalen in Huizen - Blaricum - Almere of afspraak. 

bottom of page