BeachSport Nederland - Magazine

Inspiratie & kennis magazine over BeachSport in Nederland. 

In maart 2020 wilden wij het eerste BeachSport Magazine uitbrengen. Door de uitbraak van het Corona virus was dat niet mogelijk, was ons vizier op november gericht tijdens de nationale sportvakbeurs.  Helaas was Corona ons nog steeds de baas en redden we november niet omdat ook de sportvakbeurs is geannuleerd. We komen nu in december met een eerste opzet in digitale vorm en gaan we voor de eerste print editie in april/mei 2021. 

Iedereen in de BeachSport wereld kan een steentje bijdragen aan het (door)ontwikkelen van de BeachSport in Nederland. Een prachtige niche met een lifestyle waarbij je altijd het vakantiegevoel hebt. Van topsport tot breedtesport. Van Ameland tot diep in Zeeland en van Texel tot puntje Venlo. Er is meer in Beach dan je kunt bedenken!   

 

Download hier (pdf) onze mediakaart voor het printmagazine.

 

De tarieven voor de digitale versie tref je hierbij aan: 

  • 1/8 pagina: € 49,00

  • 1/4 pagina: € 79,00

  • 1/2 pagina: € 129,00

  • 1/1 pagina: € 249,00

  • 1/1 pagina binnenzijde: € 349,00

  • 1/1 pagina achterzijde:  € 399,00

  • 1/1 advertorial: € 349,00

  • 1/2 pagina: € 449,00

 

Lees meer onder de afbeeldingen. 

Voorkantdef.jpg
Gekozen layout v43.png
Gekozen layout v42.png
Gekozen layout v44.png

BeachSport Nederland - Magazine

Het is een vreemde zomer voor ons allemaal. Het Corona virus heeft een streep door veel plannen en een mooie beachsport zomer gezet. Zo ook bij ons, waarbij wij in april/mei met de eerste editie van het BeachSport Magazine wilden uitkomen alvorens we zelf in de USA actief zouden zijn. Het werd tenen krommen, op de tanden bijten en zoeken naar mogelijkheden op het moment dat alle beachsport evenementen werden afgelast en we zelfs tijdelijk niet mochten en konden sporten.  

Maar we gaan natuurlijk niet stil zitten!

Inmiddels zijn er al weer veel beachsport evenementen en activiteiten gestart en staan er komende maanden nog heel veel beachsport activiteiten op de beachsport kalender.

In november, tijdens de Nationale Sport Vakbeurs, gaan wij alsnog het eerste BeachSport Magazine lanceren. Dat doen we graag samen. Het uitbrengen van het magazine past perfect binnen onze ambities om de beachsport & lifestyle bij een breed publiek onder de aandacht te brengen en hierbij gebruik te maken van onze beachsport expertise, achtergronden, ervaringen en ambities. 

Graag willen wij je de mogelijkheid bieden om in deze eerste editie aanwezig te zijn met een mooie aanbieding om in november alvast het vizier op 2021 te richten.

 

BeachSport Magazine

In de bijlage is onze mediakaart bijgevoegd met daarin de tarieven. Het BeachSport Magazine richt zich naast de meest bekende sporten als beachvolleyball, beachtennis, beachsoccer ook op minder bekende en nieuwere sporten als beachkorfbal, air badminton of zelfs beachbiken. Uiteraard geven we veel aandacht aan de beachsport lifestyle en items. Een unieke gelegenheid om jullie product(en) te positioneren en etaleren. We verspreiden het magazine, dat zowel in print als in digitale versie wordt uitgebracht, via alle beachsport locaties en verenigingen, alsmede de betrokken bonden met een beachsport tak. Uiteraard is het magazine op de Nationale Sport Vakbeurs verkrijgbaar. Daarnaast is het magazine, voor de consument of beachsport liefhebber, online te bestellen.

Actie voor deze editie: 2 halen, 1 betalen. Bij afname van een advertentie krijg je dezelfde ruimte voor een redactioneel stuk of advertorial. Een ¼ pagina is al verkrijgbaar vanaf € 250,00 en voor verenigingen hebben we een speciaal aanbod! 

BeachSport Goody Box

Naast het BeachSport Magazine komen we dit jaar ook met een BeachSport Goody Box. Deze box is bestemd voor verenigingsbesturen van beachsportlocaties, beachsport evenementen, of van andere locaties waar beachsport gespeeld kan worden en veelal ook een horeca gelegenheid aanwezig is. 500 BeachSport Boxen moeten zo op locatie komen waarbij we jullie de mogelijkheid geven ook een product, sample of ander item toe te voegen. We overhandigen de boxen, in de periode november – januari, alleen zelf op locatie of geven deze af tijdens de Nationale Sport Vakbeurs. Vraag naar de mogelijkheden voor deze box via info@beachsportnederland.nl. In combinatie met het magazine wordt deelname aan deze box extra voordelig.

BeachSport Nederland op Nationale Sport Vakbeurs

Wij staan al enkele jaren met BeachSport Nederland op de Nationale Sport Vakbeurs in november. De sportbeurs voor onder andere sportbestuurders, beheerders, locatie eigenaren en sportambtenaren uit Nederland en België.  Dit jaar werken we intensief samen met de beurs en zijn we aanwezig met een speciaal BeachSport Plein en beachsport beleving. Tijdens de beurs gaan we het magazine lanceren en dat doen we graag met aanwezige partners en sportbonden welke met een beachtak aanwezig zijn. Bij interesse in deze beurs, neem contact met ons op.

BeachSport Nederland

De komende maanden besteden we uiteraard veel tijd en aandacht aan het magazine, de goody box en de beurs. Een snelle beslisser kan in de aankomende periode extra meeliften op onze online communicatie, nieuwsbrief en mogelijk zelfs in ons maandelijkse BeachSport by AllSports Radio programma en podcast.  Ofwel een compleet beachsport platform waarbij we ons graag opmaken voor het seizoen 2021 terwijl we in 2020 nog mogen genieten van een paar beachsport parels.  

We zien uit naar een samenwerking met je in deze beachsport niche en ik zou graag de mogelijkheden met jullie persoonlijk bespreken. Komende week neem ik of een collega van mij contact met je op om de interesse te peilen. Uiteraard waarderen we al een reactie van jouw kant op deze e-mail.  

PS: Als het budget een hobbel is bespreken we ook graag alternatieve opties. In Corona-tijd hebben we al genoeg creativiteit laten zien, dan kunnen we nu ook vast tot een geschikte samenwerking komen.