top of page

BeachSport Nederland - Magazine 2022

Inspiratie & kennis magazine over BeachSport in Nederland. 

In maart 2020 wilden wij het eerste BeachSport Magazine uitbrengen. Door de uitbraak van het Corona virus was dat niet mogelijk, was ons vizier op november gericht tijdens de nationale sportvakbeurs.  Helaas was Corona ons nog steeds de baas en redden we november niet omdat ook de sportvakbeurs is geannuleerd. We komen nu in november met een eerste opzet in digitale vorm en brochure voor de Nationale Sportvakbeurs, Daarna gaan we voor de eerste print editie in april/mei 2022. 

Iedereen in de BeachSport wereld kan een steentje bijdragen aan het (door)ontwikkelen van de BeachSport in Nederland. Een prachtige niche met een lifestyle waarbij je altijd het vakantiegevoel hebt. Van topsport tot breedtesport. Van Ameland tot diep in Zeeland en van Texel tot puntje Venlo. Er is meer in Beach dan je kunt bedenken!   

 

Download hier (pdf) onze mediakaart voor het printmagazine.

 

De tarieven voor de print versie 2022 tref je hierbij aan: 

  • 1/8 pagina: € 174,00

  • 1/4 pagina: € 249,00

  • 1/2 pagina: € 399,00

  • 1/1 pagina: € 749,00

  • 1/1 pagina binnenzijde: € 1249,00

  • 1/1 pagina achterzijde:  op aanvraag

  • 1/1 advertorial: € 949,00

  • 2/1 pagina: € 1149,00

 

Lees meer onder de afbeeldingen. 

Voorkantdef.jpg
Gekozen layout v43.png
Gekozen layout v42.png
Gekozen layout v44.png

BeachSport Nederland - Magazine

BeachSport Magazine

In de bijlage is onze mediakaart bijgevoegd met daarin de tarieven. Het BeachSport Magazine richt zich naast de meest bekende sporten als beachvolleyball, beachtennis, beachsoccer ook op minder bekende en nieuwere sporten als beachkorfbal, air badminton of zelfs beachbiken. Uiteraard geven we veel aandacht aan de beachsport lifestyle en items. Een unieke gelegenheid om jullie product(en) te positioneren en etaleren. We verspreiden het magazine, dat zowel in print als in digitale versie wordt uitgebracht, via alle beachsport locaties en verenigingen, alsmede de betrokken bonden met een beachsport tak.

BeachSport Goody Box (niet in 2022)

Naast het BeachSport Magazine komen we dit jaar ook met een BeachSport Goody Box. Deze box is bestemd voor verenigingsbesturen van beachsportlocaties, beachsport evenementen, of van andere locaties waar beachsport gespeeld kan worden en veelal ook een horeca gelegenheid aanwezig is. 500 BeachSport Boxen moeten zo op locatie komen waarbij we jullie de mogelijkheid geven ook een product, sample of ander item toe te voegen. We overhandigen de boxen, in de periode november – januari, alleen zelf op locatie of geven deze af tijdens de Nationale Sport Vakbeurs. Vraag naar de mogelijkheden voor deze box via info@beachsportnederland.nl. In combinatie met het magazine wordt deelname aan deze box extra voordelig.

BeachSport Nederland op Nationale Sport Vakbeurs

Wij staan al enkele jaren met BeachSport Nederland op de Nationale Sport Vakbeurs in november. De sportbeurs voor onder andere sportbestuurders, beheerders, locatie eigenaren en sportambtenaren uit Nederland en België.  Dit jaar werken we intensief samen met de beurs en zijn we aanwezig met een speciaal BeachSport Plein en beachsport beleving. Tijdens de beurs gaan we het magazine lanceren en dat doen we graag met aanwezige partners en sportbonden welke met een beachtak aanwezig zijn. Bij interesse in deze beurs, neem contact met ons op.

BeachSport Magazine
bottom of page