top of page

Advies & Aanleg

Advies op maat

Heb jij plannen om een beachveld of accommodatie aan te leggen en kun je daar hulp bij gebruiken? Wil je meer weten over een specifiek onderdeel, de materialen of gewoon even sparren? Voor een advies, ondersteuning op maat of een begeleidingstraject op de club verwijzen wij naar het NISAV, het Nationaal Instituut Sportaccommodatie Advies. Hier is ook de kennis van beachsporten ondergebracht en beschikken we over een netwerk van ervaren kennis partners uit de praktijk.

 

Een onafhankelijk platform voor jouw plannen. 

BeachSport Nederland is specialist op het gebied van beachsport en heeft reeds meer dan 20 jaar gebruikers ervaring op het gebied van beachsport materialen, onderhoud, evenementen en locaties.  Waar nodig schakelen we ons netwerk met de juiste specialisten in om je van een goed advies te voorzien. 

Advies

Samen maken we aan de hand van een programma van eisen en wensen een compleet advies op maat. 

We kunnen in iedere fase bekijken wat de wensen zijn en begeleiden je van aanvraag tot de uitvoering en waar nodig het onderhoud.

adviesdocuement-2.jpg

Zand 

Een van de belangrijkste zaken voor een goede experience en lang beachsport plezier zonder onnodig onderhoud: het ZAND . We kunnen niet genoeg benadrukken te kiezen voor het juiste zand. Laat een zandanalyse maken of kies voor een ervaren beachsport leverancier. 

Goed zand dat voelt alsof je door de verse sneeuw loopt. 

IMG_4872.jpg

Hekwerken 

Hekwerken aan het veld, rondom het complex of alleen ballenvangers? 

Iedere locatie en wens is anders. Van authenitiek en duurzaam hout tot een exclusief hekwerk, met ballenvangers en verlichting ineen zoals op deze foto in Leiden. 

Leiden-BeachSportNederland (8).jpg

Verlichting

Samen met de sportbonden en leveranciers werken we aan standaard richtlijnen. In hoeverre deze richtlijnen voor jullie wenselijk zijn hangt samen met jullie plannen en ambities. 

We helpen je op pad met de verlichtingsplannen. 

Led-armatuur.jpg

Event Support

Naast dat wij locaties (helpen) bouwen vinden we het belangrijk ook feeling te hebben met de roots. We ondersteunen dan ook beachsport evenementen van opbouw, tot onderhoud en van logistiek tot een stukje passie voor het zand. 

Je weet pas waar je het over hebt als je het zelf ook gebruikt.

PHOTO-2021-09-19-10-27-23.jpg

Drainage en grondwerk

Naast het juiste beachsportzand is een goede drainage van belang om je velden in topconditie en bespeelbaar te houden. 

 

Afhankelijk van de ondergrond en mogelijkheden bekijken we wat wenselijk is.  

Gaan we de bak omlaag of omhoog bouwen? 

Leiden aanleg (17).JPG

Materialen

Wat je beachsport ook is. Wij adviseren materialen waar we zelf ervaring mee, en vertrouwen in hebben. Wij zijn dan ook dealer van verschillende merken en producten. We geven je advies op basis van ervaringen.  

Zoetermeer (9).jpg

Overkappen of indoor

Beachvelden overkappen. Een vraagstuk waar wij ons mee bezig houden. Hoe kunnen we 365 dagen per jaar beachsporten zonder direct een indoorlocatie te bouwen. Open, gesloten, half gesloten. 

Samen bekijken we graag de mogelijkheden. 

PHOTO-2020-12-08-14-49-39.jpg

Onderhoud

Ook de beachvelden hebben onderhoud nodig. Wij verzorgen de onderhoudsmaterialen, maar kunnen je ook onderhoudscontracten bieden voor het zand, de veldsystemen en alles wat je wenst. 

Of het nu gaat om jaarlijks, maandelijks, wekelijks of dagelijks onderhoud. 

Leiden-BeachSportNederland (6).jpg

En meer...

Als BeachSport Nederland zijn wij betrokken bij alles wat er op het vlak van beachsporten gebeurd. We volgen trends, nieuwe producten, beachteams, communiceren, delen en spelen zelf ook wel eens. 

#passie voor beach & lifestyle. 

Op de foto: Beachtennis promo in het Sportworx King of the Court stadion. 

IMG_5301.jpg
bottom of page