top of page

Adverteren en partnerships

Gekozen layout v4.png

BeachSport Magazine

Het kennis en inspiratie magazine 

Het inspirerende beachsport magazine over beachsport, locaties in binnen- en buitenland. Verhalen over top- en breedtesporters. Achtergronden, lifestyle, producten en heel veel meer. Een toegevoegde waarde voor de beachsport community.

Van een digitaal magazine in december 2020 naar een print editie in april 2021. 

Vanaf € 49,00
BeachBox.jpg

BeachSport Goody Box

Een speciale goody box - exclusief voor beachsportlocaties

1x per jaar maken we samen met onze partners een exclusieve goody box, speciaal voor aanjagers, beheerders, locactie eigenaren met items die passen bij een beachsport locatie. Van een fris drankje, beachsnack tot informatie over accomodatie aanleg en beheer. Past jouw concept in deze Goody Box? Informeer naar de mogelijkheden. 

Vanaf € 450,00
allsports.jpg

BeachSport by AllSports Radio

1x per maand alles over BeachSport 

Ieder 1e vrijdag van de maand tussen 15.00 en 16.00 uur hebben we een live beachsport uitzending met beachsporters, merken, producten, achtergronden. Het verhaal live, en als podcast altijd terug te luisteren via AllSportsRadio. Wordt partner van het programma en support ons EN je eigen merk of product. 

Vanaf € 250,00
neiuwsbrieflogo.jpg

BeachSport Nederland Nieuwsbrief

Het laatste beachsport & lifestyle nieuws in de mailbox

Met een gerichte mailing benaderen wij de beachsport community. Van beachsport locatie tot verschillende beachsport partijen, bonden, partners en ook beachsport consumenten. Eens in de 2 weken in de periode april - september en minimaal 1x per maand van oktober tot april. 

Vanaf € 75,00
website.jpg

BeachSport Nederland Website

Adverteren op de website www.beachsportnederland.nl

Op de website hebben we verschillende mogelijkheden om te adverteren. Dat is mede afhankelijk van de complete samenwerking die we aangaan. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur ons dan een mail of bel ons direct. Voor € 37,50 per maand ben je al partner en zichtbaar met een eigen banner op onze pagina.  

Vanaf € 37,50
intafacebook).jpg

BeachSport Nederland Social Media

Instagram & Facebook

Via onze kanalen op facebook en instagram werken wij aan onze promoties en ontwikkelingen. Veelal nemen we onze social media kanalen mee in onze andere pakketten. Specifiek een campagne maken kan altijd in overleg. 

Vanaf € 50,00
bottom of page