top of page

Primeur voor BeachSport Nederland

EK Beachvolleyball 2024 gespeeld op nieuw "BSN-Oranje" Zand?


Utrecht – 1 April 2024


BeachSport Nederland kondigt met grote vreugde een revolutionaire primeur aan voor de wereld van beachvolleybal. Dit jaar zal het Europees Kampioenschap Beachvolleyball voor het eerst worden gespeeld op het gloednieuwe "BSN-Oranje" Zand, een unieke innovatie van BeachSport Nederland. Dit zand, een speciale mix van verschillende zandsoorten en behandelingen, belooft een ongeëvenaarde ervaring voor spelers en toeschouwers.

"BSN-Oranje" Zand is niet alleen een technologische doorbraak, maar vertegenwoordigt ook een unieke samensmelting van internationale inspiratie en lokale passie. Een deel van het zand is afkomstig uit de woestijnen van Doha, waar BeachSport Nederland de basis vond voor deze baanbrekende ontwikkeling.


Naast het EK Beachvolleyball zal ook het ,vandaag geopende inschrijvingsproces, voor het Summer BeachLife Beachvolleyball Circuit en de Eredivisie Beachvolleyball plaatsvinden op dit unieke zand.

Eigenaar Arnoud Wildschut is opgetogen over deze mijlpaal: "De introductie van "BSN-Oranje" zoals we het zand genoemd hebben markeert een historisch moment voor beachvolleybal in Nederland. We zijn enorm trots om deze innovatie te kunnen presenteren aan de wereld en hopen dat veel beachsporters dit jaar de kans krijgen om hun vaardigheden te tonen op dit unieke zand.


Deze ontwikkeling biedt ook een unieke kans voor clubs die velden gaan aanleggen. Wildschut benadrukt: "Het is een ongekende mogelijkheid voor clubs om op hun eigen clubkleuren zand te spelen. Dit zal niet alleen de sportieve ervaring verbeteren, maar ook een gevoel van trots en verbondenheid creëren binnen de lokale beachvolleybalgemeenschap.


Het Europees Kampioenschap Beachvolleyball 2024 op "BSN-Oranje" Zand belooft een spectaculaire viering te worden van innovatie, passie en sportiviteit. BeachSport Nederland kijkt met enthousiasme uit naar een zonnige toekomst voor beachvolleybal, verankerd in de unieke ervaringen die dit nieuwe zand te bieden heeft.


3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page