top of page

Je eigen beachsport locatie?

Is jouw club of gemeente geïnteresseerd in het realiseren van een beachsport accommodatie voor beachvolleyball of wellicht een combinatie met andere beachsporten?


Dan kunnen de Nevobo en Beachsport Nederland helpen.


Bij een eerste idee of brainstorm sessie kunnen er al veel vragen op je af komen en vaak weet je niet direct waar je moet beginnen. Soms laat je je beperken door de juiste kennis, ervaring of wil je graag een second opinion. Dan kan het handig zijn om de kennis en ervaringen van ons in te schakelen.


Wij kunnen je op weg helpen, je hoeft het pad niet alleen te lopen. Van een eerste gratis intake tot een uitgebreider advies- en begeleidingstraject door onze sportprofessionals. Veelal kan dit traject gratis zijn voor jouw club of vereniging.


Wil jij meer weten en de mogelijkheden nader bekijken, of ben je wellicht al wat verder in een opstart traject, maar wil je graag dat er nog eens iemand meekijkt? Kom dan naar de Nationale Sportvakbeurs in Gorinchem op woensdag 15 november of maak een afspraak via info@beachsportnederland.nl. Op de beurs staat BeachSport Nederland met een compleet beachsportveld en laten we naast leuke demonstraties door topsporters ook verschillende beachsport materialen zien en geven we je graag advies, tips en tricks op de beurs.


Meer informatie over de nationale sportvakbeurs en GRATIS TICKETS zijn te verkrijgen via www.beachsportnederland.nl.
18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page