top of page

Details maken het net!

Het lijkt wel een logische zaak, maar de keuze voor je beachsport net kan een groot verschil maken voor jouw beachsport locatie.


Mogelijk maak je de keuze voor de netten op je beachsport locatie op het gevoel en hart voor je eigen sport. Maar soms kan het heel functioneel en nuttig zijn om NET iets verder te kijken.


Een beachvolleyball (of footvolley) locatie werkt meestal met netten die grote mazen (10x10 cm hebben. Hiermee kun je prima uit de voeten met deze sporten. Vaak denk je ook niet eens na over een ander net en wordt de optie je ook niet geboden. 'Je vroeg er ook niet om, maar je wist waarschijnlijk ook niet dat je deze vraag had kunnen stellen. Waarom zou je, het product voldoet in eerste instantie aan je wensen'.


Hier maken wij graag het verschil als BeachSport Nederland. We willen je graag de mogelijkheden bieden om zaken naast elkaar te leggen, je advies te geven en op basis daarvan de keuze te maken.


Een beachnet met mazen van 4,5 x 4,5 centimeter verandert niks aan je beachsportveld, maar je maakt het wel direct multi functioneel. Door dit net te gebruiken heb je ook ineens de mogelijkheid om beachtennis te spelen en als je ook de lijnen nog wat aanpast kun je ook de nieuwe racketsport 'air badminton' spelen.


Ofwel nieuwe doelgroepen en nieuwe mogelijkheden op je beachveld om de bezetting van je velden te vergroten, meer sporten te kunnen faciliteren.


Nu ben je er nog niet helemaal met alleen een nieuw net. Je dient er wel rekening mee te houden en te bekijken of het paalsysteem dat je hebt ook aan de hoogte kan voldoen welke je nodig hebt voor de betreffende sport. Sommige paalsystemen lenen zich niet voor de nethoogte die je wenst.Beachvolleyball (heren): 2.43 meter

Beachvolleyball (dames): 2.24 meter

Footvolley: 2.20 meter

Beachtennis: 1.70 meter

Air Badminton: 1.45 meter


Interesse in een dergelijk net? Vraag naar de mogelijkheden via: info@beachsportnederland.nl of check de website www.beachsportnederland.nl.


Sports are Better at the Beach.57 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page