top of page

Zandzeef - Hou je zand schoner

 

Takjes, steentjes, schelpen, of zelfs sigarettenpeuken en ander vuil verwijderen uit zand is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Wie kent het niet, of je nu op een strandzand staat, of bij je eigen club op een vaste locatie speelt. Zand raakt weleens bevuild en de ene locatie meer dan de andere.  

Om dit op een eenvoudige manier te verwijderen, heeft Clean Fountain de SANDCLEANR ontwikkeld en BeachSport Nederland ziet er voor de beachsport aanbieders en beachvelden gebruikers er een enorm voordeel in om de velden schoon te houden en te maken.

Met dit gebruiksvriendelijke, lichtgewicht product kan zelfs het kleinste zwerfafval in je veld snel en grondig worden verzameld en opgeruimd. En het mooie is: alleen het vuil wordt verwijderd, niet het zand.

Zandzeef - je velden schoner

 

Gewoon… de beste velden

 

Gebruik de Zandzeef voor:

  • Het maken van professionele velden zonder klein afval of kleine schelpjes.

  • Schoon en bespeelbaar houden van je beachvelden.

 

Hoe gebruik je de zandzeef:

  • Zorg ervoor dat het zand bij voorkeur droog en los is. Dan werkt de zeef simpelweg het beste. 

  • Schep met de lichtgewicht zandzeef een schep zand op en schud eenvoudig het zand eruit. 

  • Het vuil blijft in je zeef hangen en kun je weggooien.  ​

Met 2 maten:

BeachSport Nederland biedt de zandzeef in 1 variant aan.

.

1- Zandzeef 34

Productomschrijving
De Zandzeef is de ideale hulp bij het snel en grondig verwijderen van klein afval, zoals sigarettenpeuken, kauwgom, glasscherven, snoepverpakking, ijsstokjes, maar ook blikjes en flesjes ruimt hij op. Het mooie is: het zand blijft op het beachveld en niet in de prullenbak. De Zandzeef heeft een stevige constructie en is van aluminium. Daardoor is hij duurzaam en gaat lang mee. De zeef is makkelijk hanteerbaar doordat hij licht in gewicht en compact is, waardoor je ook goed bij het zand tussen bijvoorbeeld netpalen kan komen. Hij is door iedereen te gebruiken vanwege de in lengte instelbare steel en is ontworpen in Nederland, kortom Dutch Design.

De Zandzeef is meest effectief in droog zand, werkt daar sneller dan een prikstok en is hygiënischer dan opruimen met de hand. In tegenstelling tot machinale schoonmaak, heeft de Zandzeef geen onderhoud nodig, past in iedere opbergruimte en is direct gebruiksklaar.

 

Specificaties Zandzeef 34
Diepte: 30 cm
Breedte: 34 cm
Hoogte korf: 10 cm
Lengte steel tot: 148 cm

 

Materiaal: De Zandzeef is van aluminium met een poedercoat afwerking voorzien van RVS beslag. Hij wordt in losse delen geleverd en is eenvoudig in elkaar te zetten. De in hoogte instelbare steel heeft twee comfortabele foam grepen.

Investering:

De Zandzeef 35 kost € 125,00 exclusief 21% btw 

Verzendkosten & handling: € 14,95

Ophalen in Huizen of Utrecht = gratis op afspraak

bottom of page