top of page

Funtec sets

Funtec is DE leverancier van BeachVolleyball systemen en in Europa marktleider op het gebied van beachvolleyball systemen. De systemen zijn van degelijke kwaliteit en worden gebruikt bij EK’s en WK’s. Ieder onderdeel van het paalsysteem is tevens los verkrijgbaar. 

Ieder Funtec paalsysteem bestaat uit een palenset met een spansysteem. 1 paal heeft een spansysteem met een ‘vast zijde’ (hier worden alleen touwtjes bevestigd) en de andere paal heeft de ‘spanzijde’. Hier zitten de katrollen en de spaninrichting. De spanning op het net gebeurd door middel van persoonlijke trekkracht en katrollen.  

 

Funtec onderscheid in basis 2 professionele systemen:

 1. BeachChamp serie

  1. Vastgeschroefde bodemplaat

  2. City Beach (vaste huls aan T-balk grondplaat)

  3. Switch huls aan een vastgeschroefde bodemplaat op fundering

  4. Switch huls aan een T-balk bodemplaat

 

 1. ProBeach serie

  1. Vastgeschroefde bodemplaat

  2. City Beach (vaste huls aan T-balk grondplaat)

  3. Switch huls aan een vastgeschroefde bodemplaat op fundering

  4. Switch huls aan een T-balk bodemplaat

Toeslag: Fijnmazig net: € 25,00 (excl. 21% btw)

Toeslag: Antenne set klitteband bevestiging: € 45,00 (excl. 21% btw)

 

Wij installeren ook beachvelden: 

Installeren beachvelden door BeachSport Nederland vanaf: € 275,00 per veld.

Toeslag ondergrond: Als de ondergrond/bodem waar het paalsysteem in komt anders is dan zand komt er een toeslag bovenop, afhankelijk van de ondergrond. Installeren is excl. plaatsen van een eventuele fundering voor de permanente systemen.

Doorgeschakelde palen:

Palen kunnen ook 'doorgeschakeld' worden. Hiervoor zijn speciale voetstukken en extra spansystemen beschikbaar. Deze systemen gebruik je feitelijk alleen om ruimte te besparen en iets lager in kosten te zijn. Echter de losse middenpalen en de speciale voetstukken maken het niet veel goedkoper. Vraag om advies en de mogelijkheden voor deze optie. info@beachsportnederland.nl

bottom of page